СЛОВО ДИРЕКТОРА

Відлунала веселкова теплінь-карусель літа, зібраний багатий урожай хліба, достигли виноград, яблука і сливи. А вересень знову зібрав нас у рідному колі. У когось попереду три-чотири студентських років, а хтось уже вийшов на «фінішну пряму», проте всіх об’єднує прагнення «відбутися» у професії, отримати фахові знання та вміння. Про знання можна казати багато, але хочеться скористатися висловлюваннями мудрих людей, які варто взяти до уваги на все життя:

Знання це скарб, а вміння навчатися — ключ до нього.

Знання тільки тоді знання, коли воно набуте зусиллями думки, а не механічною пам’яттю.

Доводити людині необхідність знань — це все одно, що переконувати її в корисності зору. Сам час настійно вимагає: не хочеш відстати від життя — учись! Отже, вітаю всіх студентів, викладачів та співробітників з початком навчання!

Загальновідомо, що знання – це сила. Сила творіння, добра, суспільної злагоди та поступу. Вони, мов чисте повітря і життєдайна енергія сонця, необхідні нам для будівництва держави. Кожен із нас, перегортаючи сторінки свого життя, зупиниться на тій, що має назву «школа/коледж/університет». І полинуть тоді думки приємні, життєрадісні, і защемить серце, бо згадується дитинство, юність, кращі друзі, порадники та наставники викладачі.

Щиро зичу викладачам успіхів у педагогічній праці, а нашим студентам – захоплюючого навчального року! Бажаю успішно крокувати дорогою знань і пам’ятати, що саме від освіти залежить успіх у майбутньому. Нехай будуть з Вами допитливість, працелюбність і наполегливість, а також натхнення до творчості, до нових відкриттів.

Нехай начальний рік стане для всіх нас дивовижним часом звершень і перемог на освітянській ниві галузі знань Охорона з доровя! !

З повагою, директор коледжу – С.С. Малик

Print Friendly, PDF & Email
0 0 голосів
Рейтинг статті
Subscribe
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі