«Душі криниця»

19  травня 2018 року у мальовничому селищі Диканька відбувся традиційний ХІІ фестиваль мистецтв «Душі криниця» колективів закладів охорони здоров’я Полтавської області. Участь у конкурсі взяли 17 колективів закладів охорони здоров’я Полтавщини.

Це було свято справжньої творчості, жанрового різноманіття, сценічної майстерності. Колектив художньої самодіяльності нашого коледжу вразив виконавчою майстерністю. Це була сюжетна постановка, де червоною ниткою пройшли тема дружби, кохання, взаєморозуміння і, звісно, любов до пісні та народних традицій.

DSC00810
DSC00757
DSC00730
DSC00627
DSC00573
DSC00825
DSC00840
DSC00854
DSC00970
DSC00972
previous arrow
next arrow

Підготовці виступу передувала кропітка, творча праця: щоденні репетиції з хореографії та вокалу. І результат не забарився! У ході представлення програми нашим коледжем глядацький зал був переповнений емоціями: танці акторів – аматорів супроводжувалися гучними оплесками та схвальними вигуками .

Виступ вражав злагодженістю, емоційним запалом акторів, різнобарвністю та яскравістю костюмів. Командний дух відчувався як у артистів, так і у наших уболівальників, які були присутні в залі.

І ось настала мить нагородження… Колектив Кременчуцького медичного коледжу імені В.І. Литвиненка посів ІІ-е  почесне місце та був нагороджений дипломами у жанрі хореографії та театральному жанрі.

Для   нагородження   на   сцену   міського   палацу   смт. Диканька   було   запрошено   директора  коледжу   Малик С.С., диплом вручав голова обласної організації працівників охорони здоров’я Полтавської області Кувічка О.І.

Переповнювало почуття гордості, що наш колектив по-справжньому творчий у всіх справах!

Голова профкому                                                                                        Подтикан І.В.

Print Friendly, PDF & Email
2 1 голос
Рейтинг статті
Subscribe
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі