Єднання заради Незалежності

14 жовтня українці відзначають одразу три свята: свято Покрови Божої Матері, День українського козацтва, День захисника України.

З нагоди цих свят у Кременчуцькому медичному коледжі iменi В.I. Литвиненка проведена відкрита година спілкування «Єднання заради Незалежності» під керівництвом кураторів груп: Т.В. Середи, М.А. Косенка, І.В. Духняк та провідного фахівця з ЦЗ – М.М. Власенка.

Захiд вiдвiдали почеснi гoстi, а саме: В.П. Більченко – голова Ради старійшин Українського козацтва Полтавщини; М.М Шаблій – полковник козацтва, отаман громадської організації українського козацтва з охорони громадського порядку і кордонів м. Кременчука; Є.О. Сокур – учасник бойових дій в зоні АТО та керівник клубу юних десантників «Гвардія».

Представники громадських органiзацiй розповіли студентам про історію українського козацтва, його роль у становленні нашої держави та привітали всіх присутніх в залі зі святами. Шаблій М.М. вручив грамоту колективу Кременчуцького медичного коледжу імені В.І. Литвиненка за вагомий особистий внесок у розвиток Українського козацтва та відродження історичних і духовних традицій.

Рисунок2
Рисунок1
Рисунок3
Рисунок4
Рисунок5
previous arrow
next arrow
Print Friendly, PDF & Email
0 0 голосів
Рейтинг статті
Subscribe
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі