Янголи в Камуфляжі

З 15 по 21 січня 2020 року на базі Кременчуцького медичного коледжу імені В.І. Литвиненка організована та проведена патріотична виставка «Янголи в Камуфляжі». Виставку провели: Ю.Г. Кравченко, голова ГО «Добровольці України», учасник бойових дій на сході країни; І. Балацький, поранений, учасник Революції Гідності, радник голови Полтавської ОДА; І.М. Лало, учасник бойових дій на сході країни; О.Д. Назарова, волонтер.

Захід проведений з метою розкриття широкому загалу ролі військових медиків, парамедиків і військових в зоні проведення бойових дій на сході нашої країни, сили духу і стійкості громадян на Майдані та формування національно-патріотичної свідомості молоді.

Значну допомогу в проведенні виставки надали члени гуртка «Магнолія»  – студенти групи 1-В відділення за спеціалізацією «Лікувальна справа» – Симоненко Владислав, Потапенко Роман, Сапоненко Карина, Троян Анастасія під керівництвом керівника гуртка, викладача навчальної дисципліни «Захист Вітчизни» – М.А. Косенка.

Виставка відбулася за підтримки Вікторії Пилипенко, директора Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Полтавської ОДА.

Print Friendly, PDF & Email
0 0 голосів
Рейтинг статті
Subscribe
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі