Медична сестра – найгуманніша професія у світі

12 травня світова спільнота відзначає Всесвітній День медичної сестри. День медичної сестри – це визнання важливості медсестринського фаху на державному рівні та своєрідна подяка медичним сестрам за щоденну роботу.

Складно собі уявити нашу медицину без медичної сестри. Це одна з найгуманніших і найсвятіших професій нашого часу, так як здоров’я людини, її життя – головні цінності для кожного. Саме медсестри виконують усі призначення лікаря; їх небайдуже слово відіграє значну роль у процесі видужання пацієнта. За даними статистики на плечі медичних сестер лягає близько 80 % всього догляду за хворими.

В халаті чистім, як погожа днина,

Струнка, статечна, ніжна, осяйна

Зайшла в палату Медсестра. Людина!

А разом з нею – радість і весна.

Сестри милосердя гоять рани, дарують радість життя, вселяють віру у зцілення, спасають поранених на війні. Медичні сестри не бояться, а ні інфікуванн,а ні травмування, а ні безсонних ночей. Вони милосердні до болі і страждання пацієнтів.

Головне в роботі медичної сестри – можливість і бажання щодня допомагати людям одужувати. Навзаєм медичним сестрам дарують любов і шану, повагу та безмежну вдячність за доброту, чуйність, за повернуте здоров’я й врятоване життя.

Шановні колеги та майбутні медичні сестри! Вітаємо вас з професійним святом – Міжнародним днем медичної сестри!

Ви належите до тих людей, які за покликом душі і щирого серця обрали своєю професією служіння людям!

Хай збуваються ваші мрії, хай життя буде заповнене добром. Міцного здоров’я, безмежного щастя, родинного затишку, мирного неба над головою та успіхів у благородній справі охорони здоров’я народу України!

Print Friendly, PDF & Email
0 0 голосів
Рейтинг статті
Subscribe
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі