У добру путь, дорогі випускники!

Дорогі випускники! Тільки вчора останнім акордом коледжної симфонії відлунали іспити, переддипломна практика, ліцензійний іспит «КРОК-М». А завтра на вас чекає самостійне життя. Радісно розправляти крила і боляче залишати рідну Alma mater, в якій пролетіли цікаві студентські роки, сповнені неповторними подіями, де кожен зміг розкрити свої таланти та отримати професію за покликанням.

Перед вами відкриваються тисячі доріг, але кожен обере свій особистий життєвий шлях. Тож прямуйте по ньому впевнено, пам’ятаючи, що ви є випускниками Кременчуцького медичного коледжу імені В.І. Литвиненка.

На перехресті коледжних років

Часів минулих, прожитих днів

Є місце – де в усьому незабутнє

Країна, що народжує майбутнє.

В ній на латині перше слово і вітання

В ній завжди поряд зустріч і прощання

Це – зірка юності, яка ніколи не згаса

Студентського життя – невичерпна краса.

Рисунок2
Рисунок3
Рисунок4
Рисунок5
previous arrow
next arrow
Shadow

Дорогі випускники! Щиро вітаємо вас з успішним завершенням навчання та отриманням дипломів молодшого медичного спеціаліста! Ви вступаєте у нове життя. Нехай на вашій довгій життєвій ниві завжди будуть kasyno pl хліб і сіль. Поважайте батька і матір, які дали вам життя і зростили порядними людьми. Шануйте викладачів, які передали вам знання і прагнули виховати чесними й добрими людьми. Любіть свій рідний край та високо несіть горде ім’я Людини.

Рисунок6
Рисунок7
Рисунок8
previous arrow
next arrow
Shadow

Ви – покоління молодих, розумних і талановитих людей, які вже сьогодні будують майбутнє нашої держави. Бажаємо вам невичерпної енергії, натхнення, наполегливості в досягненні поставленої мети та професійних успіхів на благо України!

//youtu.be/f9pCsI9Ni1A
//youtu.be/u3Gf-vyBcy8
Print Friendly, PDF & Email
0 0 голосів
Рейтинг статті
Subscribe
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі