Леся Українка – душа українського народу

23 лютого 2021 р. у Кременчуцькому медичному фаховому коледжі імені В.І Литвиненка відбулася година спілкування «Життя – це боротьба!», присвячена життєвому та творчому шляху української письменниці, перекладачки, фольклористки, культурної діячки –  Лесі Українки (Лариси Петрівни Косач-Квітки) на базі бібліотеки закладу освіти.

Леся Українка – душа українського народу, жінка, яка на власному прикладі довела, що життя і боротьба за життя йдуть пліч-о-пліч. Творчість української поетеси багата, різноманітна і свідчить про велику любов до рідної землі, вболівання за долю свого народу.

На заході куратор групи Чечель І.Ю. розповіла студентам про складний життєвий шлях і мужність у боротьбі за життя Лесі Українки. Ведучі висвітлили цікавий творчий шлях видатної поетеси, а студенти і викладачі читали вірші, що знайшли живий відгук у серцях слухачів. Леся Українка приваблює усіх нас, як людина і поетеса, своїм життєвим подвигом, своєю самовідданістю у боротьбі за щастя українського народу, за його краще майбутнє, за його свободу та незалежність. Спадщина Лесі Українки – це живильне джерело краси і творчого духу українського народу, з якого черпати усім теперішнім і прийдешнім поколінням чисту воду і брати наснагу для життя і праці.

Print Friendly, PDF & Email
0 0 голосів
Рейтинг статті
Subscribe
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі