З відданістю Україні в серці

З метою вшанування мужності та героїзму захисників України, популяризації військових традицій і звитяг Українського народу 01 жовтня українці відзначають свято – День захисників та захисниць України, День українського козацтва, День Покрови Пресвятої Богородиці. Це справжнє свято мужності й самовідданості, свято лицарства і благородства, якими володіють справжні визволителі й захисники України.

У день свята вітаємо усіх, хто носить високе звання захисника і захисниці України: військовослужбовців, учасників війни, ветеранів, воїнів запасу і тих, у кого іспит ще попереду. Бажаємо міцного здоров’я, миру та злагоди.

30 вересня 2024 р. у коледжі проведена година спілкування «З відданістю Україні в серці». На захід запрошені представники громадського формування «Українські козаки» під керівництвом Володимира Анатолієвича Павлова.

На годині спілкування здобувачі освіти ознайомились з життям, традиціями, звичаями, обрядами українського козацтва.

Хвилиною мовчання вшанували невмирущу пам’ять про загиблих героїв.

По завершенню заходу Володимир Анатолієвич Павлов нагородив грамотами викладачів (Дрогобецьку Н.Г., Гупало Н.В., Чечель І.Ю.) і здобувача освіти Гуртового Олександра за почуття патріотизму, високий внесок у справу перемоги в наданні благодійної допомоги.

Організатор заходу: Михайло Михайлович Власенко.

Україну зі святом вітаємо нині

І бажаєм тобі щоб мужніла й цвіла,

Захищаємо тебе, славна ненько Україна

І народу величному честь і хвала!

Print Friendly, PDF & Email
0 0 голосів
Рейтинг статті
Subscribe
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі